
خبرگزاری آریا - معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور از احداث اولین کارخانه تولید خوراک آماده زنبور عسل استان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور بزرگ ،معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با اشاره به این نکته که صنعت زنبورداری دارای رونق خوبی در سطح استان و شهرستان می باشد؛اظهار کرد: این کارخانه با ظرفیت 2 هزار و 500 تن در سال در روستای سلطان آباد دهستان فضل بخش مرکزی شهرستان نیشابور احداث شده است.
علی مبارکی گفت : این مجموعه در سال توان تولید انواع خمیر شیرین، کیک گرده و گرده پرتودهی شده را دارد که این ظرفیت در صورت وجود تقاضا قابل افزایش است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور خاطر نشان کرد: این واحد با بهره گیری از مواد اولیه با کیفیت، فرآیند تولید بهداشتی و اصول فنی و علمی ترکیب مواد خوراکی را انجام داده و با بهترین کیفیت در اختیار زنبورداران قرار میدهد.
وی یادآورشد: سالها تجربه، دانش و انجام تحقیقات علمی پشتوانه این واحد تولیدی است که خوراک با کیفیت تولید و عرضه کند.
این مقام مسئول بیان کرد: این مجموعه با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال سرمایه گذاری شخصی برای 14 نفر ایجاد اشتغال بصورت مستقیم کرده است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور تصریح کرد:در حال حاضر کیک گرده 10 درصد، خمیر شیرین و گرده پرتودهی شده سالم و عاری از اجرام بیماریزا آماده به 14 استان کشور ارسال می گردد.